RSS Feed

Brugervenligt webdesign

I denne sektion finder du artikler om hvordan du kan optimere din internetside og gøre den mere brugervenlig. Lær om Layout, skrifttyper, formateringer, designprincipper, hvad der kan gøre din hjemmeside mere brugervenlig og meget mere.

JPEG eller GIF? - Vælg det rigtige format

5. februar 2008 | Webdesign

Ved at optimere billederne bliver dine sider hurtigere at hente, serveren bliver belastet mindre og brugerne vil ikke ligge mærke til forskellen.


læs artikel JPEG eller GIF? - Vælg det rigtige format

Website optimering - Hastigheden er ekstremt vigtig

20. januar 2008 | Webdesign

For at fremtidssikre dit website er det vigtigt at have fokus på hastigheden. Vores forventninger til hastigheden på websites bliver kun højere. Dem der ikke hele tiden arbejder på at forbedre deres sider vil med tiden, blive overhalet af konkurrenterne.


læs artikel Website optimering - Hastigheden er ekstremt vigtig

Web fonts - Skrifttyper designet til Internet

5. januar 2008 | Webdesign

Det er ikke alle skrifttyper det er egnet til at blive brugt på Internettet. Da de første hjemmesider blev designet var der ikke mulighed for at bestemme hvilken font der skulle bruges. Sådan forholder det sig heldigvis ikke længere, i dag er muligt at vælge en læsevenlig web font.


læs artikel Web fonts - Skrifttyper designet til Internet

Vælg den rigtige skærmopløsning

28. december 2007 | Webdesign

For et par år siden var den generelle tindens at siderne blev optimeret til 800x600, men da denne opløsning næsten ikke bruges mere er det i dag bedst at optimere til 1024x768.


læs artikel Vælg den rigtige skærmopløsning

En hyldest til simpelt web-design

20. november 2007 | Webdesign

En fejl mange begår er at få lavet et nyt design til deres side bare fordi der skal ske noget nyt eller at de synes deres brugere ikke konvertere godt nok. At få lavet et nyt design eller at tilføje nogle flotte effekter på siden er ikke løsningen.


læs artikel En hyldest til simpelt web-design

Gode linktekster hjælper dine besøgende

18. oktober 2007 | Webdesign

Kig dine sider hurtigt igennem og se om dine linktekster giver mening selv om de er taget ud af sammenhæng og om de klart beskriver hvor de fører hen. Ved at bruge lidt tid på at lave gode links holder du på dine besøgende og forhindre at de blive frustrerede og forlader din side, hvilket vi internetbrugere i forvejen er utroligt hurtige til.


læs artikel Gode linktekster hjælper dine besøgende

Webdesign software - vælg de rigtige programmer

15. maj 2007 | Webdesign

At vælge den rigtige webdesign software gør dine arbejdsopgaverne lettere og gør at du kan lave de mest optimale løsninger. Selvom om prisen på de bedre programmer kan virke ret høj vil pengene på længere sigt blive tjent ind i igen og samtidig slipper du for de frustrationer de gratis eller billige software løsninger kan give


læs artikel Webdesign software - vælg de rigtige programmer

Hvorfor bruge CSS til webdesign layout?

19. marts 2007 | Webdesign

Med style sheets du kan spare tid, formindske trafikken på dit webhotel og gøre dine besøgende glade da siderne vises og hentes hurtigere. Hvis du ikke allerede har skiftet til CSS er det helt klart værd at overveje - mange er i fuld gang.


læs artikel Hvorfor bruge CSS til webdesign layout?

Brugervenligt webdesign - Keep it simple!

25. februar 2007 | Webdesign

Ved at følge nogle basale designprincipper kan din Internetside blive mere brugervenlig og gøre dine besøgende tilfredse. "Keep it simple" og få fokus rettet mod det de vigtigste elementer.


læs artikel Brugervenligt webdesign - Keep it simple!
Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022