RSS Feed

Arkiv for kategorien: Google


Google Adsense - Sådan får du Adsense til at vise målrettede annoncer

6. marts 2009 | Google

Er du en af dem der har oplevet at de Adsense annoncer der vises på din side ikke passer til indholdet? Så er du kommer til det rigtige sted. Jeg vil i denne artikel forklarer dig hvordan du får Adsense til at vise målrettede annoncer.


læs artikel Google Adsense - Sådan får du Adsense til at vise målrettede annoncer

Google udgiver guide til søgemaskineoptimering

4. december 2008 | Google

Til dem der har en lille virksomhed med en web-shop eller lignende er Google's guide til søgemaskineoptimering et rigtig godt sted at starte.


læs artikel Google udgiver guide til søgemaskineoptimering

Google Chrome Browser

3. september 2008 | Google

Google har nu lanceret deres egen browser kaldet Chrome. I skrivende stund bruger jeg Chrome og umiddelbart virker den som et rigtig godt alternativ til FireFox og Internet Explorer


læs artikel Google Chrome Browser

Hvad er Google sitemaps?

17. december 2007 | Google

Google sitemaps er et af Googles værktøjer der ofte bliver stillet spørgsmål omkring. Ud fra disse spørgsmål kan det ses at der også er en del misforståelser forbundet med sitemaps...


læs artikel Hvad er Google sitemaps?

Google belønner i stigende grad nyt indhold

25. juli 2007 | Google

I forhold til søgemaskineoptimering har det altid været væsentligt at ligge nye tekster ud for at få nogle gode placeringer i søgemaskinerne. Og det tyder på at der i fremtiden vil blive langt endnu mere vægt på nyt indhold og opdateringer.


læs artikel Google belønner i stigende grad nyt indhold

Google AdWords - Sådan bliver du synlig på nettet

21. marts 2007 | Google

En AdWords kampagne der er sat rigtigt op er en effektiv måde at markedsføre din Interneside på. Lær hvad ud skal være opmærksom på og hvordan du kommer i gang.


læs artikel Google AdWords - Sådan bliver du synlig på nettet

Google, sådan finder du det du søger

9. januar 2007 | Google

Google's index (antal af sider der søges i) bliver i takt med det konstant stigende antal Internetsider større og større - super cool, men det gør også at behovet for at lave nogle mere præcise søgninger bliver større.


læs artikel Google, sådan finder du det du søger
Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022