RSS Feed

Google Chrome Browser

3. september 2008 | Google

Google har nu lanceret deres egen browser kaldet Chrome. I skrivende stund bruger jeg Chrome og umiddelbart virker den som et rigtig godt alternativ til FireFox og Internet Explorer. Browseren har enkelte nye funktioner, f.eks en overskuelig historik, nem tilføjelse af bogmærker og et ganske veltænkt søge / adressefelt. Hvis man indtaster et ord i adresse feltet kommer google med forslag til url'er eller man kan vælge at hoppe direkte ind i googles resultater. Hastigheden at internetsider hentes med ligger tæt på den i FireFox, hvilket vil sige det går hurtigt.

Google Chrome Browser

I øjeblikket er Chrome kun i beta version, men fungere uden problemer. Der er allerede dukket artikler op fra skribenter der ikke tror på at Chrome kommer til at spille en væsentlig rolle på browsermarkedet. Dette er jeg lodret uenig i, selvom Chrome ikke tilføjer så meget nyt, gør den det hele lidt enklere. Enkeltheden er stadig det google lever højt på, så hvorfor browseren ikke skulle blive en succes har jeg svært ved at se. Googles nye browser er helt klart et download værd.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022