RSS Feed

Billigt webhotel - Oversigt over stabile og billige webhoteller

21. juni 2009 | Off topic

Mange steder ser jeg spørgsmål hvor man kan finde en godt og billigt webhotel. Jeg har derfor lavet denne lille guide til nogle af de bedste og mest prisvenlige webhoteller. De webhoteller jeg har valgt har hver især deres fordele, men fælles for dem alle er at de lever stabile løsninger og yder en god service.

De helt billige webhoteller er bevidst valgt fra

Jeg har med vilje fravalgt de helt billige web-udbydere da disse meget sjældent levere en tilfredsstillende løsning. Selvom webhotellet kun skal bruges til en lille privat side mener jeg ikke du kan være tjent med at din side er nede flere dage af gangen, eller at kundesupporten ikke er kompetent.

De nedenstående web-hoteller ligger derfor prismæssigt lidt over de aller billigste, men for et par kroner mere om måneden får du en god og stabil løsning der helt bestemt stadig kan kaldes billig.


webhosting

Webhosting.dk - Billig registrering af domæner og hurtige servere

Har du brug for at registrere mange danske domæner er Webhosting.dk et oplagt valg da de til byder registrering af .dk domæner for kun 44 Kr. Udover billige registrering af domæner, er forbindelsen til deres servere rigtig hurtig. Som noget nyt har webhosting.dk nu også fået en nem 1 klik installation af Joomola administrations systemet og af Wordpress.

  • Den billigste løsning hos Webhosting.dk koster 15 Kr. om måneden.
  • Web-hotel med understøttelse af PHP og MySQL koster 34 Kr. om måneden.

surftown

Surftown.dk - Ideel løsning hvis du vil starte din egen blog eller hjemmeside, men ikke har den store erfaring

Surftown er et oplagt valgt hvis du ønsker at oprettet en blog (wordpress) og ikke selv ønsker at installere bloggen. Med et enkelt klik inde fra din sides administrationssystem og du har din helt egen blog installeret og klar til brug. Det er også billigt at registre danske domænenavn hos Suftown (45 kr.) her er det dog vigtigt at bemærke at du skal have et webhotel hos Surftown for kunne købe til denne pris. Suftown har for nylig ændret deres forretningspolitik og levere nu en stabil løsning og har en rigtig god kundesupport.

  • Den billigste løsning hos Surftown koster 23,75 Kr. om måneden og understøtter PHP og MySQL.
  • Ønsker du at starte din egen web-shop koster den billigste løsning hos Surftown 149 kr/md det første år og så efterfølgende 299 kr/md.

dandomain

Dandomain.dk - Ideel løsning for nybegynderen der vil starte sin egen web-shop

Ønsker du at starte din egen web-shop, men ingen eller meget begrænset viden omkring opsætning af web-shops er DanDomain et oplagt valg. De tilbyder en færdig web-shop løsning, der er nem og lige til at gå til. Ud over dette er deres kunde support helt i top.

  • Den billigste web-shop løsning hos Dandomain koster 248,75 kr.
  • Er du på udkig efter et web-hotel levere dandomain også dette, deres billigste web-hotel koster 61,25 kr. om måneden, men bemærk at denne løsning ikke understøtter PHP.

Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022