RSS Feed

Google udgiver guide til søgemaskineoptimering

4. december 2008 | Google

Google har nu udgivet en SEO Starter Guide. Guiden er henvendt til dem der ikke har arbejdet så meget med søgemaskineoptimering før og forklarer hvordan du optimerer din webside til Google.

Elementær søgemaskineoptimering forklaret

Selve guiden er et PDF dokument på 22 sider hvor de mest elementære ting inden for søgemaskineoptimering bliver gennemgået og forklaret. Til dem der har en lille virksomhed med en web-shop eller lignende er de ting der nævnes i guiden et rigtig godt sted at starte med ens søgemaskineoptimering.

Vigtigheden af eksterne links er undladt

Jeg synes dog der mangler fokus på hvor vigtigt eksterne links er for placeringen i Google's søgeresultater. At få gode relevante links er et must hvis du prøver at konkurrere på søgeord hvor der er bare lidt konkurrence.

Læs guiden - den gør det lettere for dig at træffe de rigtige beslutninger

Selvom du ikke selv har tænkt dig at give dig i kast med at søgemaskineoptimere din Internetside kan Google guiden være en god at læse. På denne måde får du en ide hvad søgemaskineoptimering handler om. Du vil altså være bedre i stand til at træffe den rigtige beslutning, hvis du ønsker at et firma udefra skal optimere din Internetside.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022