RSS Feed

Hvem er det skriver det hele?

Lad det være sagt fra starten jeg bruger alt for mange timer foran min computer! Webdesign, søgemaskineoptimering, grafiskdesign & usability kan jeg ikke holde mig fra og har erfaret at jeg ligeså godt lade være med at prøve, da jeg altid ender foran skærmen alligevel.

Tid til at give noget tilbage

Gennem de seneste 6 år har jeg løbende været tilknyttet forskellige spændende webprojekter og i øjeblikket bruger jeg en stor del af min tid på mit personligt ejede firma - webdesigner.dk. Utallige gange har jeg været på bar bund når jeg stod over for et problem der skulle løses, men altid har der været flinke folk på diverse foraer som har hjulpet mig kvit og frit. Det er nu blevet tid til at give noget tilbage.

Tips & tricks til webdesign

Siro.dk samler de erfaringer jeg har gjort mig - skal du til at lave din første hjemmeside eller vil du gøre den du har endnu bedre finder finder du helt sikkert noget på siro.dk du kan bruge.

Velkommen til...
Anders Christensen


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022