RSS Feed

Køb et .eu domæne navn før det er for sent

22. februar 2009 | Markedsføring
Selvom der efterhånden er noget tid siden at .eu blev frigivet så alle kan registrer et .eu domæne navn er der stadig mange gode navne tilbage. Har du tænkt på om et .eu domæne kunne blive relevant for dig eller din virksomhed i fremtiden?

Der er stadig mange gode .eu domænenavne tilbage

Der er allerede registreret over 3 millioner .eu domæner. Umiddelbart kan dette lyde af ret mange, men i forhold til de over 50 millioner registrerede .com domæner er der stadig mange gode .eu navne tilbage.

Mere værdifuldt en mange af de andre nye domæneendelser

Personligt mener jeg at .eu er mere værdifuldt end mange af de andre nye TLD'er (Top Level Domains). En virksomhed kan opnå en fordel ved at brande sig på at den ligger inden for EU og på længere sigt vil .eu vil blive mere anerkendt. Jeg tror ikke at .eu vil blive overset ligesom som mange af de andre nye domæne endelser er blevet. Dette understøtter det høje antal .eu registreringer inden for forholdsvis kort tid også.

Com er det mest populære TLD i verden

Com, .org og .net vil nok altid være det mest værdigfulde ligesom de landespecifikke endelser ikke er til at komme uden om. Herefter tror jeg at domæner under .eu .asia, .ch etc. vil være de mest eftertragtede.

I fremtiden vil du kunne købe dit eget TLD, hvis du har råd!

Det er dog svært at gøre sig klog på værdien af domæne endelser. I øjeblikket arbejdes der på et system således at kan købe sit eget TLD. Dette kan blive en omfattende ændring af den måde vi tidligere har set på domænenavne. Der vil sikkert blive rift om navne som .news og .sport, og samtidig vil der være langt større mulighed for at få et godt domæne navn.

Det bliver dog rigtig dyrt at købe sig ind og få sit eget TLD. Hvordan prisstrukturen for registrering af domæne navne under de mange nye TLD'er kommer til at se ud er også et godt spørgsmål, som der forhåbentlig snarest komme et svar på.

Domæneendelsen .eu er værd at tage et kig på

Uanset hvordan alt dette kommer til at forløbe mener jeg at .eu er værd se nærmere på.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022