RSS Feed

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering gør det muligt at få flere besøgende - helt gratis. Lær teknikkerne der ligger bag og gør din egen internetside til en større success.


Flash webdesign giver problemer

21. maj 2008 | Søgemaskineoptimering

Internetsider opbygget i Flash er rigtig dårlig ide. Både af hensyn til vedligeholdelse, statistiker, ens brugere & søgemaskinerne. Flash har masser af fordele og muligheder, det skal bare anvendes til de rigtige ting.


læs artikel Flash webdesign giver problemer

Alt tags til billeder - brug dem!

11. december 2007 | Søgemaskineoptimering

Ved at bruge alt eller title tags på dine billeder kan du få flere besøgende. Både direkte fra googles billedsøgning, men det giver også et ekstra plus i den samlede søgemaskineoptimering.


læs artikel Alt tags til billeder - brug dem!

Søgemaskiner & optimering - Før du vælger leverandør

27. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Der er mange der kalder sig selv søgemaskineeksperter, men rigtig mange af dem er inkompetente eller bedragere. Markedet for søgemaskineoptimering er stadig forholdsvis nyt og samtidig ændrer det sig lynhurtigt. Dette gør det utrolig svært at for den almindelige brugere at gennemskue markedet og finde et godt søgemaskineoptimeringsfirma.


læs artikel Søgemaskiner & optimering - Før du vælger leverandør

Er Meta Tags spild af tid?

19. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Meta Tags bruges til at beskrive et dokument for søgemaskinerne og år tilbage var de et meget vigtigt element når der skulle optimeres til søgemaskinerne. Disse små html koder, der ikke er synlige i browseren når man besøger en hjemmeside, spiller dog stadig en rolle om end den er noget mere begrænset end før i tiden.


læs artikel Er Meta Tags spild af tid?

Undgå for alt i verden frames

17. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Ved at undgå frames er du meget bedre stillet både i forhold til søgemaskinerne og dine brugere. Det bliver vigtige og vigtigere for at de fleste sider at ligger godt i søgemaskinerne og her er frames et skridt i den forkerte retning.


læs artikel Undgå for alt i verden frames

Søgemaskinerne elsker gode unikke tekster

16. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Uden gode og brugbare tekster står man dårligt i forhold til at få besøgende fra søgemaskinerne da de så vidt muligt forsøger at give brugerne det de efterspørger - information. Indeholder en internetside kun kopierede produkt beskrivelse eller tekster uden egentlig værdi vil de så vidt muligt blive rangeret dårligt i søgemaskinernes resultater


læs artikel Søgemaskinerne elsker gode unikke tekster

DMOZ åben for tilmeldinger igen

26. januar 2007 | Søgemaskineoptimering

De seneste månder har det ikke været muligt at tilmelde sider til DMOZ. De problemer der har været er endelig blevet løst og der er nu åbent for tilmeldinger igen.


læs artikel DMOZ åben for tilmeldinger igen

Søgemaskineoptimering for nybegyndere

12. januar 2007 | Søgemaskineoptimering

Er du ny inden for søgemaskineoptimering kan du med fordel læse denne guide der hjælper dig med at få flere besøgende ind på din Internetside helt gratis. De vigtigste og mest grundlæggende optimeringsteknikker forklares.


læs artikel Søgemaskineoptimering for nybegyndere
Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022