RSS Feed

Søgemaskinerne elsker gode unikke tekster

16. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Ofte præsentere folk deres nye internetside i et flot design og med den funktionalitet der skal være. Det eneste der så mangler nu, er at få en til at lave noget søgemaskineoptimering så der kan kommer en masse besøgende fra søgemaskinerne. Problemet ved dette er at ens internetside skal indeholde en nogle gode tekster for at den kan optimeres. Teksterne kan siges at være fundamentet for at få besøgende fra søgemaskinerne. Dette meget væsentlige punkt er der overraskende mange der ikke er klar over.

Unikke tekster kan med stor fordel optimeres til søgemaskinerne

Uden gode og brugbare tekster står man dårligt i forhold til at få besøgende fra søgemaskinerne da de så vidt muligt forsøger at give brugerne det de efterspørger - information. Indeholder en internetside kun kopierede produkt beskrivelse eller tekster uden egentlig værdi vil de så vidt muligt blive rangeret dårligt i søgemaskinernes resultater da det ikke er dette brugere efterspørger. Hvis en internetside derimod indeholder en masse gode unikke tekster kan den med stor fordel optimeres til søgemaskinerne.

Vi læser anderledes online og tekster skal derfor opbygges tilsvarende

Vær også opmærksom på at vi ikke læser på samme måde på Internettet som andre steder. Vi scanner siderne og er meget hurtige til gå videre hvis vi ikke finder det vi søger. For at få det maksimale udbytte af søgemaskine trafikken skal teksterne derfor skrives og opbygges med henblik på at de skal læses på Internettet og indekseres af søgemaskinerne.

Under Søgemaskineoptimering for nybegyndere kan du kan læse mere om hvordan du optimere dine sider til søgemaskinerne.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022