RSS Feed

Søgemaskiner & optimering - Før du vælger leverandør

27. oktober 2007 | Søgemaskineoptimering

Der er mange der kalder sig selv søgemaskineeksperter, men rigtig mange af dem er inkompetente eller bedragere. Markedet for søgemaskineoptimering er stadig forholdsvis nyt og samtidig ændrer det sig lynhurtigt.

Dette gør det utrolig svært at for den almindelige brugere at gennemskue markedet og finde et godt søgemaskineoptimeringsfirma. I denne artikel vil jeg give nogle råd til hvordan du udgår at blive snydt.

Det er en fordel selv at tage kontakt

Hvis du bliver ringet op at et søgemaskineoptimeringsfirma der ligger ud love guld og grønne skove og fortæller hvor glade deres tidligere kunder har været for deres service, kan det være det første signal om at dette ikke er det rette firma. De firmaer der er rigtig gode til det de laver behøver ikke at ringe til tilfældige firmaer for at skaffe kunder.

Ingen seo firmaer kan give garanti for en bestemt placering

Lover firmaet at kunne give dig bestemte placeringer i søgemaskinernes resultater kan du være sikker på dette ikke er det rigtige firma du har fundet. Der er ingen firmaer der kan give den slags garantier da resultaterne på en søgning kan optræde forskelligt alt hvor der søges fra og om brugeren f.eks. er logget ind på iGoogle og derved får resultater der er tilpasset brugeren. Det er ikke muligt at give nogle garantier når de kommer til søgemaskineoptimering.

Dem der er mest synlige i branchen er ikke nødvendigvis dem der er bedst. Måske er de kun gode til markedsføring, men ikke til søgemaskineoptimering.

Hvilke risici er der ved de søgemaskineoptimerings teknikker firmaet anvender?

Spørg ind til hvilket teknikker firmaet bruger for at få besøgende til dit site. Nogle teknikker er ikke tilladt ifølge søgemaskinernes regelsæt. Hvis firmaet ikke er helt sikker på hvad de laver kan du i værste fald risikere at dit domæne bliver udelukket fra søgemaskinerne. Laver firmaet noget der ligger på grænsen til det tilladte skal de selv gøre dig opmærksom på hvilken risiko der er forbundet med det, hvis de tilbageholder viden hvordan skal du så kunne stole på dem?

Søg efter deres nuværende kunder

Spørg dem hvordan deres nuværende kunder er placeret i søgemaskinerne, spørg efter søgeord du selv kan teste med og gå ind og se hvordan siderne ligger placeret i søgemaskinerne (i Danmark søg på Google). Husk at konkurrencen på de forskellige ord er meget forskellig.

Før du skriver under eller betaler for noget så lav en søgning efter firmanavet på Google, der er overraskende meget information at finde - især om Internet relaterede firmaer.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022