RSS Feed

Alt tags til billeder - brug dem!

11. december 2007 | Søgemaskineoptimering

Ved at bruge alt eller title tags på dine billeder kan du få flere besøgende. Både direkte fra googles billedsøgning, men det giver også et ekstra plus i den samlede søgemaskineoptimering.

Billedgenkendelse til søgemaskiner er på vej

Selvom der er sket meget inden for billedgenkendelse de seneste år er teknologien endnu ikke kommet så langt så computeren kan "se" hvad der er på et billede. I forbindelse med billeder er det derfor nødvendigt at hjælpe google lidt på vej, dette gøres ved at bruge alt og title tags og de rigtige filnavne på billederne.

Optimer title og alt tags

En almindelig HTML kode for at indsætte et billede ser typisk således ud: <img src="../pictures/pic4.jpg">

Her har søgemaskinerne ingen mulighed for at finde ud af hvad der er på billedet. Ved at indsætte en beskrivelse af billedet så herunder ser det straks bedre ud.

<img src="../pictures/pic4.jpg” " alt="Webdesign og søgemaskineoptimering" title=" Webdesign og søgemaskineoptimering”/>

Brug et beskrivende filnavn

Ved både at bruge alt og title tags er du sikker på at teksten kan ses. Ved også at give billedet et sigende filnavn er der endnu en indikation af hvad der er på billedet og hvad siden handler om.

<img src="../pictures/webdesign.jpg” " alt="Webdesign og søgemaskineoptimering" title=" Webdesign og søgemaskineoptimering”/>

Følg ovenstående tips og dine billeder er optimeret til søgemaskinerne :-)


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022