RSS Feed

Webdesign software - vælg de rigtige programmer

15. maj 2007 | Webdesign

At vælge det rigtige webdesign software gør dine arbejdsopgaverne lettere og gør at du kan lave de mest optimale løsninger. Selvom om prisen på de bedre programmer kan virke ret høj vil pengene på længere sigt blive tjent ind i igen og samtidig slipper du for de frustrationer de gratis eller billige softwareløsninger kan give.

Webdesign software

Til de fleste webdesign projekter kan man klare sig med ganske få programmer. Et godt program til design og billedbehandling og en god editor til at kode selve siden kommer man rigtig langt med.

Adobe Photoshop, sublimt software design

Photoshop er noget af det bedst designede software jeg kender. Når man først har lært at bruge Adobe Photoshop til sine grafiske produktioner vil man aldrig give slip på det igen. Det er logisk opbygget og stabilt og har masser af filtre og funktioner der gør designarbejdet så let som muligt. Programmet ligger så også i den høje ende at prisskalaen, men man får virkelig noget for penge og hvis man har en intention om at arbejde professionelt med grafik er Photoshop meget svært at komme uden om.

Lær de grundlæggende tags fra bunden

Hvis du er nybegynder inden for kodning / optimering til søgemaskinerne er det en god ide at starte med en simpel editor så du kan lære de grundlæggende tags fra bunden. Der vil altid opstå fejl når man anvender et program der selv skriver koden (WYSIWYG) - for at kunne lave den mest optimale kode skal man kunne rette disse fejl manuelt.

info: WYSIWYG står for "What you see is what you get"

Macromedia Dreamveaver, en god editor til kodning

Dreamweaver er en brugervenlig editor der både kan bruges til HTML / PHP / CSS (med disse tre standarter kan man lave optimale webesigns) De forskellige elementer i koden får automatisk hver sin farve og der hvis man vælger at bruge nogle af de indbyggede funktioner den kode der generes næsten uden fejl. Især i starten anbefales det at bruge kode feltet flittigt således at opbygningen af de enkelte tags læres helt fra bunden. Macromedia Dreamweaver understøtter langt flere formater end de nævnte. Dreamweaver giver også mulighed for at arbejde med templates hvilket gør at hjemmesiderne kan laves uden de meget omdiskuterede html frames.

Photoshop & Dreamweaver

Photoshop og Dreamweaver to fleksible og overskuelige programmer. Med disse to stykker webdesign software installeret, en Internet forbindelse og lysten til at søge efter ny information kan de fleste web projekter føres ud i livet.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022