RSS Feed

IBM Thinkpad - en god notebook

21. februar 2007 | Off topic

Er du på udkig efter en ny notebook? Nogle af de bedste notebooks på markedet findes i IBM's Thinkpad serie.

IBM / Lenovo

IBM indgik et samarbejde med kinesiske Lenovo tilbage i 2005. Leveno blev derved ansvarlig for IBM's afdeling for personlige computere i en femårig periode. Thinkpad serien bliver derfor beskrevet som Lenovo IBM Thinkpad i øjeblikket. Sammenlægningen ændrede ikke på kvaliteten af de leverede computere - Thinkpad serien indeholder stadig nogle af de bedste notebooks på markedet.

Thinkpad - pålidelig notebook

Både design og forholdet mellem ydelse og pris er god. Samtidig har opgørelser vist at computere fra IBM Lenovo og Apple er nogle af de mest stabile og pålidelige, hvilket må siges at passe godt med det overordnede indtryk fra de forskellige notebookforummer på Internettet. Batterilevetiden i Thinkpad serien hører også til de bedre.

I stedet for at gå efter en billig notebook på tilbud anbefaler jeg at give lidt mere og få en god og stabil notebook fra IBM der holder i mange år.


Webhotel Billigt webhotel?
  • Søger du et godt og billigt webhotel kan jeg anbefale Simply. Jeg har været kunde hos dem gennem mange år og til prisen leverer de ganske enkelt et af de bedste webhoteller i Danmark.
    - siro.dk 2022